De Bosparel biedt tal van mogelijkheden als het gaat om het verzorgen van een activiteit tijdens een dagje uit, bedrijfsfeest, teambuilding, familiefeest of vrijgezellendag.

Wij hebben voor iedereen en in elke prijsklasse wel wat te bieden!

De Bosparel biedt nog steeds 1 van de oudste vermaken die er is. Plezier voor gasten van 6-90 jaar. Wij hebben 3 kegelbanen tot uw beschikking die op elk gewenst tijdstip gereserveerd kunnen worden, al dan niet met een arrangement. Prijs:

Maandag t/m donderdag tot 17.00 uur  € 11.50 per baan per uur, na 17.00 uur en vrijdag t/m zondag € 14.50 per baan per uur

solexrijden

Dit blijft een veel geboekte activiteit en is altijd leuk! Met de familie of collega’s lekker solexrijden. Solex in de peel biedt een aantal leuke ritten vanaf onze locatie en dit kan al vanaf 27,50 p.p. Natuurlijk is deze activiteit te combineren met eten en drinken in 1 van onze arrangementen. Informeer naar de prijzen.

Het Laser Kleiduif Schieten is zeer geschikt voor grote groepen! Dus wanneer u een familiefeest organiseerd of een bedrijfsfeest/teambuildingdag wilt regelen is dit een uitermate geschikte activiteit. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen

De volgende activiteiten behoren ook tot de mogelijkheden:

– Darten

– Oud Hollandse Spelen

– Hand- en/of kruisboogschieten

– Winterzeskamp

– Westernspelen

– En nog vele anderen

Tevens bieden wij een aantal denkactiviteiten die ook het hele jaar door gereserveerd kunnen worden.

Organiseerd u een hele dag dan is het leuk om een doe en een denk activiteit te combineren.

Een paar mogelijkheden:

Pubquiz, Braintwisters, enz.
en natuurlijk hebben wij ook diverse workshops: zoals Bamboe bouwen,  Tai Chi, Percussie, Graffiti, Schermen, Zang, enz.

Informeer gerust naar de mogelijkheden en prijzen.