Ons bedrijf “De Bosparel” bestaat al bijna 10 jaar. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Bakel en omstreken. Door onze ervaring en betrouwbaar personeel,
dat onze gasten waardeert, proberen wij hoog te scoren op gastvriendelijkheid en kwaliteit. Dit is voor ons erg belangrijk!

Onze gasten kunnen bij ons terecht voor een huiskamersfeer, goede kwaliteit en zeker niet te hoge prijzen! Via z.g. mond tot mond reclame neemt ons aantal gasten nog steeds toe en dit is ook waar wij naar streven.

Het is dan ook de prioriteit van het gehele Bosparel team om onze gasten tevreden de deur uit te zien gaan. Niets is onmogelijk, wij doen het uiterste om u, onze gast, te helpen. Alles is te bespreken. Met liefde en plezier zorgen wij ervoor dat uw verblijf bij De Bosparel onvergetelijk wordt.

Heeft u nog geen bezoek aan De Bosparel gebracht? Dan heten wij u van harte welkom en nodigen wij u graag uit om een verblijf bij De Bosparel te “beleven”. Bent u al bezoeker van de Bosparel? Dan danken wij u daar hartelijk voor en hopen wij u nog lang te mogen verwelkomen.

Graag tot ziens bij “De Parel van Brabant”

De Bosparel.