Beste vaste en toekomstige gasten van De Bosparel.

Dit jaar ontvangen wij jullie graag weer, geheel in kerstsfeer, bij De Bosparel in Bakel. Tijdens de kerstdagen kunt u genieten van een uitgebreid Christmas World Buffet. U kunt vanaf 12.00 uur al terecht. Dit hebben wij gedaan voor de gasten die graag brunchen want voor 17.00 uur serveren wij ook diverse brunchgerechten, waaronder brood- en belegsoorten, roerei, kip/champ ragout, enz. Hieronder vindt u daarover de nodige informatie.

Op 24 december kunt u voor 37,50 p.p. genieten van ons nieuwe concept namelijk het “Funcooking” Dit is een all-in concept dus eten en drinken zoveel als je wilt. (Dit kan overigens ook het hele jaar en informatie hierover vindt u op deze website bij arrangementen).

Wilt u het jaar knallend afsluiten en het volgend jaar feestelijk beginnen. Dan raden wij aan om te reserveren voor de silvesterparty op 31 december. Dit is ook een all-in arrangement en start om 22.00 uur.

Mocht u vragen hebben of willen reserveren dan kan dit ten alle tijden via: mail: info@debosparel.nl of op nr: 0492-341307